Martingale sustav

Martingale sustav

Martingale sustav, strategija za igranje ruleta

Martingale sustav je jedna od najstarijih strategija za igranje igara za kockanje. Razvijen je u 18. stoljeću u Francuskoj u igrama za glavu ili rep, gdje je vjerojatnost za pobjedu 50% na svakom krugu. Nedugo zatim primijenjena je na rulet, gdje je vjerojatnost da će pobijediti crno ili crveno gotovo 50%. Ostaje među omiljenim strategijama za brojne profesionalne rulet igrače.

Osnovni principi Martingale sustava kada igrate rulet

Osnovni princip kada igrate rulet je jednostavan. Martingale strategija, kaže da na početku ulog mora biti, npr. € 1 na crvenoj ili crnoj boji. Ako igrač pobijedi, on dobija 2 € i ima dobit od 1 €. Ako igrač izgubi, on udvostručuje svoju sljedeću okladu, npr.:

  • 1. klađenje na crno za € 1, rezultat je crveno, što znači gubitak
  • 2. klađenje na crno za € 2, rezultat je crveno, što znači gubitak
  • 3. klađenje na crno za € 4, rezultat je crveno, što znači gubitak
  • 4. klađenje na crno za € 8, rezultat je crveno, što znači gubitak
  • 5. klađenje na crno za € 16, rezultat je crno, što znači WIN/pobjeda

Igrač je uložio ukupno 1 + 2 + 4 + 8 + 16 = 31 €, a ukupno je osvojio 32 €. To generira 1 € profita i igrač može početi iznova. Naravno, igrač ne mora početi s iznosom od 1 €, možete definirati svoju vlastitu početnu granicu.

Prednosti i nedostaci korištenja Martingale sustava za igranje ruleta

Martingale sustav jamči definiranu pobijedu ako su sredstva neograničena. Nedostatak je činjenica da igrač ima ograničena sredstva s kojima igra. Iako je vjerojatnost više uzastopnih gubitaka gotovo jednaka nuli, uvijek postoji šansa da eksponencijalno klađenje može imati katastrofalne posljedice za igrača. To je razlog zašto su neki očekivani prihodi u Martingale sustavu skoro uravnoteženi od strane minimalnog rizika od gubitka. Ako se odlučite koristiti ovu strategiju za igranje, pobrinite se da imate velik iznos u kasino računu kako bi pokrili dug niz od uzastopnih gubitaka rundi.

Rulet