Parlay sustav

Parlay sustav

Parlay sustav, strategija za igranje ruleta

Parlay sustav je vrlo agresivna strategija za igranje ruleta. On je pokazao mogućnost da generira visoke dobitke u kratkom vremenskom razdoblju i uz relativno mali iznos početnog kapitala. Ova mogućnost se kompenzira povećanom razinom rizika i vjerojatnosti gubitka. Međutim, u odnosu na Martingale sustav, nemate rizika da izgubite velike iznose kada igrate.

U igri ruleta postoji velika vjerojatnost da će se pobjednička boja izmjenjivati u rezultatima pojedinačnih krugova. Naravno, boja se ne mijenja u svakom krugu, ali to je više ili manje redovito. Svaki rulet igrač zna da to nije izvanredno, kad iste boje pobjeđuju čak 6 puta uzastopno. Parlay strategija pokušava iskoristiti taj trend, umjesto da ga izbjegava.

Osnovni principi Parlay sustava kada igrate rulet

Piramidalni princip je temelj Parlay sustava. Vi nastavljate ulagati na istu boju. Ako pobijedite, Vaša oklada s Vašom pobjedom zajedno s izvornom okladom. Ako izgubite, počinjete od početka. Možete odabrati koliko dugo praviti progresiju (broj uzastopnih dobijenih oklada nakon čega se igra završava). Općenito, preporučuje se progresija od četiri uzastopne pobjede na jednu boju, jer ova vrsta progresije je relativno česta. Uz početni ulog od 2 €, naša dobici će biti sljedeći nakon četiri uzastopne pobjede na istoj boji:

  • Klađenje na crno za € 2, rezultat je crno, što znači pobjeda od €2
  • 2. klađenje na crno za € 4, rezultat je crno, što znači pobjeda od €4
  • 3. klađenje na crno za € 8, rezultat je crno, što znači pobjeda od €8
  • 4. klađenje na crno za € 16, rezultat je crno, što znači pobjeda od €16

Na početku naš početni ulog je € 2, koji smo riskirali za cijelu seriju. Ako je serija pobjednik, maksimalna moguća pobjeda je 2 + 4 + 8 + 16 = € 30 ili 15 puta izvorni ulog.

Prednosti i nedostaci korištenja Parlay strategije kada igrate rulet

Parlay strategija je rizična jer vjerojatnost četiri uzastopne boje nije visoka. Međutim, ovaj rizik nadomješten je malim iznosom početnog kapitala koji je stavljen na rizik i relativno visoki povrati u slučaju pobjede serije.

Rulet