Shaun rulet sustav

Shaun rulet sustav

Postoje razni ruletni sustavi koji su razvijeni na temelju poznatih matematičkih pravila i temelje se na teoriji vjerojatnosti, ali sustav koji ćemo predstaviti u ovom članku razlikuje se od drugih. Razvio ga je Shaun – izvrstan igrač ruleta koji je na njemu radio tako dugo dok ga nije doveo do savršenstva.

Poznato je da mnogi igrači smatraju Shaun rulet sustav čudnim i ponekad ga ni ne smatraju strategijom igranja. Međutim, istina je da upotreba ovog sustava zapravo pruža ogromnu mogućnost pobjede, ona iznosi do 90 %. Kako je to moguće? Jednostavno.

Sustav se temelji na visokoj vjerojatnosti pobjede (9:1). Do nje možete doći na sljedeći način. Rulet ima 37 rupa za kuglice. 36 brojeva + 0. Naš cilj kada primjenjujemo ovaj sustav pokriti je 33 broja i boje sa 66 žetona na takav način da ostanu samo 4 slobodna mjesta. To znači da ćete izgubiti samo ako se kuglica zaustavi na jednom od ta 4 broja. Ako pobijedite, osvajate 6 žetona.

Kako igrati Shaun rulet sustav

  • 1. Prva opcija jest da uložite 36 žetona na boju, primjerice, crvenu.
  • 2. Druga opcija jest uložiti 4 žetona na brojeve, ali ne igrati izravno te brojeve. Usmjerite svoj ulog na podjele, linije koje razdvajaju brojeve. Položite žetone na mjesta gdje se pojavljuju sljedeće podjele: 0 – 2, 8 – 11, 10 – 13, 17 – 20, 26 – 29, 28 – 31.
  • 3. Treća opcija uključuje nešto improvizacije s obzirom da se morate sa svoja 2 žetona okladiti na bilo koja 3 broja od sljedećih: 4, 6, 15, 22, 24, 33, 35. Izbor je vaš.

Ukupni ulog iznosi 66 žetona. Možda se pitate je li moguće igrati Shaun sustav i na progresivan način, odnosno, je li moguće umnožavanje uloga. Da, moguće je, no ne zaboravite uvijek umnožiti sve svoje uloge, jer ako to ne učinite, sustav će početi gubiti smisao.

Nedostatci Shaun strategije

Shaun rulet sustav donosi uistinu sjajnu mogućnost pobjeđivanja, ali ipak trebate biti oprezni jer ona ipak nije 100 % sigurna, i u tih 10 % leži slabost. Koeficijenti su visoki i niz poraza zaista može ugroziti vaš budžet. Stoga preporučujemo upotrebu ovog sustava samo kao dodatka drugim sustavima ruleta. Isprobajte ga ako, primjerice, imate preostalih žetona iz prethodne igre ili pojedinačne igre koju ste igrali. Također, dobro promislite ako namjeravate igrati Shaun rulet sustav u američkom ruletu koji ima dvije nule jer to umanjuje dobitke ovog sustava.

Sažetak

Ako ste jedan od onih igrača koji žele uživati u igranju i koji preferiraju određenu sigurnost umjesto rizika, sustav Shaun u kombinaciji s, primjerice, sustavom d’Alembert savršen je odabir za vas. Međutim, njegova upotreba zahtijeva puno strpljenja i ono što je najvažnije, samokontrolu jer zaista morate znati kada odustati i ne pretjerivati.

Rulet