Pinball rulet

Pinball rulet

Rulet se može kombinirati sa skoro svakom drugom igrom i, zahvaljujući svojoj iznimnoj svestranosti, rezultat je gotov uvijek zanimljiv. A fliper rulet je svakako jedan od najzanimljivijih.

Fliper rulet igra je koja se temelji na klasičnom ruletu kombiniranom s fliperom, u kojemu su mogući dobici od početka fiksni. Cilj je pogoditi u kojem će broju ruleta završiti kuglica. No, umjesto upotrebe vrtećeg kotača ruleta, ovdje ishod ovisi o tome kako će se kuglica kretati unutar područja flipera. Igrači mogu iskoristiti sve klasične oklade ruleta.

U ovoj igri, kuglica će poskakivati i odskakati od pojedinačnih odbojnika sve dok se ne zaustavi na jednom od brojeva koji se kreću u donjem dijelu polja za igru. Broj na kojem se zaustavi određuje jeste li dobili ili izgubili okladu.

Share on

Isprobajte igranje sljedećih besplatnih igara s ruletom

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića. Slažem se