Roulette Premium 3D

Roulette Premium 3D

Ova igra se zasniva na tradicionalnom europskom ruletu. Međutim, postoji nešto što se razlikuje od klasičnih verzija - imidž vrtećeg ruleta.

3D efekt treba sigurno osvježiti igru koji iznenada donosi potpuno drugačije iskustvo od klasičnog online ruleta. Ponekad možete dobiti osjećaj da loptica ruleta koja odskače proturječi svim zakonima fizike, ali samo na početku igre prije no što se naučite na ovu verziju. Dostupne su sve osnovne vrste opklada - brojevi, kolone, paran/neparan, boja, itd. Stol se može produžiti za uporabu dodatnih, u početku skrivenih mogućnosti. Minimalna opklada je EUR 0.20, maksimalna do EUR 1000 po okretaju. Opklada se može jednostavno ponoviti ili udvostručiti za sljedeći okretaj. Mnogo igrača će sigurno voljeti ovu verziju igre.

Share on

Isprobajte igranje sljedećih besplatnih igara s ruletom

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića. Slažem se