Rulet s više kotača

Rulet s više kotača

Sigurno ste čuli za igranje online pokera na više stolova. Microgaming donosi isti koncept, samo ovaj put za popularnu igru ruleta. Samo jedan mali dio igre govori Vam da je veoma dragocjena igra. Izuzetne grafike, kristalno jasni zvukovi i naglasak na detaljima čine ovu igru jednom od najpopularnijih igara online.

Rulet s više kotača pruža igračima mogućnost da igraju na do 8 kotača ruleta u isto vrijeme. Ovo ubrzava Vašu igru do osam puta. Igrač može naravno prepoznati kotače koji igraju a koji ne igraju. Ovaj postupak odabira je jednostavan, samo kliknite na odabrani kotač da ga uključite / isključite.

Vaši ulozi su stavljeni na jedan stol, koji se zatim umnožavaju na osnovu brojeva na izabranim kotačima ruleta. Igra se ubrzava i povećava se napetost kod igranja.

Share on

Isprobajte igranje sljedećih besplatnih igara s ruletom

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića. Slažem se