Igre s europskom inačicom ruleta

Igre s europskom inačicom ruleta

Pročitaj

Prikaži sve članke

Klasični mrežni rulet

Mrežni rulet je u biti isti kao tradicionalni rulet koji možete pronaći u kasinima. Igrači stavljaju oklade na brojeve, boje ili grupe brojeva, a zatim čekaju da kuglica stane na određeni broj na kotaču ruleta. Međutim, mrežno okruženje donosi nekoliko prednosti. Prvo i najvažnije – udobnost. Igrači mogu igrati iz udobnosti vlastitog doma ili čak u pokretu putem mobilnih uređaja. Mogu igrati u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta, a također mogu iskoristiti razne bonuse i promocije koje nude mrežna kasina.

Europski rulet

Moderni rulet izvorno je nastao u Francuskoj u 18. stoljeću. S vremenom se proširio i pojavilo se nekoliko verzija među kojima dominiraju američki, francuski i europski rulet. Ove verzije, iako dijele mnoge zajedničke elemente, razlikuju se u određenim detaljima i pravilima, što utječe na šanse igrača za pobjedu.

Europski rulet je danas vjerojatno najpopularnija vrsta ruleta ne samo u Europi nego i u svijetu. Ima mnogo zajedničkih elemenata s francuskom verzijom, posebno u pogledu jedne nule na kotaču ruleta, koja smanjuje prednost kuće u usporedbi s igračem. Jedna od karakterističnih razlika je jezik za stolom, koji je obično engleski ili lokalni jezik zemlje u kojoj igrate rulet.

Rulet